[wpens_easy_newsletter firstname="yes" lastname="yes" button_text="Signup"]
X
Iesniedzot šo informāciju, Jūs piekrītat savā epastā saņemt jaunumus no šīs lapas. No šīs iespējas varēsiet atteikties jebkurā laikā.

Saruna par viltotajiem ēdieniem. Kabaču kaviārs un bērzu sulu šampanietis

07/03/2022

Kaut arī vienmēr gribam zināt, kas atrodas mūsu šķīvjos un bļodiņās, tomēr itin bieži ēdienam piešķiram nosaukumus, kas liecina par pretējo – mūsu vēlmi iztēloties ēdienu, ar vārdiem vien kaut ko ikdienišķu padarīt par izsmalcinātu: lūk, kabaču kaviārs un bērzu sulu šampanietis! Kaut gan ar ēdieniem un tiem piešķirtajiem nosaukumiem viss nemaz nav tik vienkārši – par to šajā sarunā ar Sandru Kropu raidījumā “Zināmais nezināmajā”