[wpens_easy_newsletter firstname="yes" lastname="yes" button_text="Signup"]
X
Iesniedzot šo informāciju, Jūs piekrītat savā epastā saņemt jaunumus no šīs lapas. No šīs iespējas varēsiet atteikties jebkurā laikā.

Diskusija Ēdamais mantojums: starp likumu un kopienu

21/10/2021

Festivālā “Lampa” runājām par to, kas ir nemateriālais kultūras mantojums un kā tas izpaužas kulinārijā, kā arī par to, kādi kulinārā mantojuma aizsardzības mehānismi ir pieejami vietējā un starptautiskā mērogā. Diskusijā piedalās: Gita Lancere, Latvijas Nacionālā kultūras centra Nemateriālā kultūras mantojuma eksperte; Ingmārs Ladigs, Re’chef virtuves šefpavārs un īpašnieks, Olga Rinkus, Carnikavas novadpētniecības centra vadītāja, Elīna Kursīte, fotogrāfe un sociālantropoloģe un Laila Puķīte, kulinārā mantojuma saimniece no Alsungas novada.

Diskusijas ierakstu var noskatīties šeit: