Festivālā “Lampa” runājām par to, kas ir nemateriālais kultūras mantojums un kā tas izpaužas kulinārijā, kā arī par to, kādi kulinārā mantojuma aizsardzības mehānismi ir pieejami vietējā un starptautiskā mērogā. Diskusijā piedalās: Gita Lancere, Latvijas Nacionālā kultūras centra Nemateriālā kultūras mantojuma eksperte; Ingmārs Ladigs, Re’chef virtuves šefpavārs un īpašnieks, Olga Rinkus, Carnikavas novadpētniecības centra vadītāja, Elīna Kursīte, fotogrāfe un sociālantropoloģe un Laila Puķīte, kulinārā mantojuma saimniece no Alsungas novada.
Diskusijas ierakstu var noskatīties šeit:
Cookie | Duration | Description |
---|---|---|
cookielawinfo-checkbox-analytics | 11 months | This cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Analytics". |
cookielawinfo-checkbox-functional | 11 months | The cookie is set by GDPR cookie consent to record the user consent for the cookies in the category "Functional". |
cookielawinfo-checkbox-necessary | 11 months | This cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookies is used to store the user consent for the cookies in the category "Necessary". |
cookielawinfo-checkbox-others | 11 months | This cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Other. |
cookielawinfo-checkbox-performance | 11 months | This cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Performance". |
viewed_cookie_policy | 11 months | The cookie is set by the GDPR Cookie Consent plugin and is used to store whether or not user has consented to the use of cookies. It does not store any personal data. |