Starpnozaru mākslas grupas “Serde” rezidenču centrā Aizputē tika organizēta Novadpētniecības skola, kurā vadīju lekciju “Kulinārā mantojuma dokumentēšanas iespējas un interpretācijas robežas”. Novadpētniecības skolas dalībnieki apguva kulinārā mantojuma dokumentēšanu un guva vielu pārdomām par dažādu avotu izmantošanu un salīdzināšanu, kā arī iepazinās ar daudzveidīgiem kulinārā mantojuma piemēriem vietējā un starptautiskā praksē. Pēc lekcijas un diskusijas nometnes dalībnieki bija gatavi ekspedīcijai, lai iepazītu Lejaskurzemes kulināro mantojumu un dokumentētu sklandrauša un skābputras gatavošanas tradīcijas.
Vairāk informācijas par lekciju šeit
Cookie | Duration | Description |
---|---|---|
cookielawinfo-checkbox-analytics | 11 months | This cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Analytics". |
cookielawinfo-checkbox-functional | 11 months | The cookie is set by GDPR cookie consent to record the user consent for the cookies in the category "Functional". |
cookielawinfo-checkbox-necessary | 11 months | This cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookies is used to store the user consent for the cookies in the category "Necessary". |
cookielawinfo-checkbox-others | 11 months | This cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Other. |
cookielawinfo-checkbox-performance | 11 months | This cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Performance". |
viewed_cookie_policy | 11 months | The cookie is set by the GDPR Cookie Consent plugin and is used to store whether or not user has consented to the use of cookies. It does not store any personal data. |