Stāstu grāmatā par Igaunijas Latvijas pārrobežu sadarbības projektiem rakstīju par abu valstu sadarbību caur projektiem, kas skar kulināro kultūru. Šie projekti skar ne tikai kulināro mantojumu, bet arī mūsdienu skatījumu uz produktu attīstīšanu – apvienojot spēkus tehnoloģijās, inovācijā un mārketingā tapušas gan želejkonfektes no bērzu piepēm, gan glikozes-galaktozes sīrups no piena sūkalām. Sadarbības partneri, visi kā viens, atzina, ka īpaši inovāciju projektos kopīgiem spēkiem iespējams sasniegt vairāk, turklāt programmas finansējums ļauj uzņēmumiem izmēģināt drosmīgas idejas, kurām ikdienas apstākļos nepietiktu ne laika, ne līdzekļu.
Ar rakstiem var iepazīties šeit:
| Cookie | Duration | Description |
|---|---|---|
| cookielawinfo-checkbox-analytics | 11 months | This cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Analytics". |
| cookielawinfo-checkbox-functional | 11 months | The cookie is set by GDPR cookie consent to record the user consent for the cookies in the category "Functional". |
| cookielawinfo-checkbox-necessary | 11 months | This cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookies is used to store the user consent for the cookies in the category "Necessary". |
| cookielawinfo-checkbox-others | 11 months | This cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Other. |
| cookielawinfo-checkbox-performance | 11 months | This cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Performance". |
| viewed_cookie_policy | 11 months | The cookie is set by the GDPR Cookie Consent plugin and is used to store whether or not user has consented to the use of cookies. It does not store any personal data. |